Fågelloppor i sängen

Idag är Stora matte alldeles rödprickig… Men det är inte jag eller Nova som är skyldiga, utan Tanja, som varit på fågelfångst och ruskat av sig ”restprodukter” när hon sovit hos sin matte…

Fågelloppan kan bara föröka sig på fåglar, men den kan bita en människa och det kliar ganska rejält, kan jag berätta!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Fågelloppor i sängen”

  1. Våran mamma säger att hon är väldigt glad att vi är innekatter. Undrar vad hon menar med det?:-/ Nova, du måste nog skaka av dig ’utet’ litet bättre innan du går och lägger dig i mattes säng.

    Nosgos från oss på den soliga balkongen

    1. Mjau, man får väl liksom ”Ta det ena med det andra” för att citera ytterligare ett sådant där obegripligt människoordspråk… TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *