Auktionen avslutad! HurrJam!

Tack Sambo och Roxy för ett generöst bud som blir present till KattStallet!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Auktionen avslutad! HurrJam!”

  1. JIPPIII!!!
    Vi ber matte se till att pengarna kommer till Kattstallet snarast.. Kanske t o m på själva födelsedagen imorgon! Hoppas många kommer till kalaset!
    Nospuss till Klosterkatternas gammelmatte för tittskåpet som ska bli SÅ roligt att få se i verkligheten!♥

  2. Vi är också så tacksamma, dels för att Kattstallet får välbehövliga slantar, dels för att tittskåpet kan glädja Sambo och Roxy, och inte minst för att Sambos och Roxys matte visade oss en sådan hjärtevärmande generositet… tusen tack för paketet som kom idag, vi saknar ord men vi blev så glada! Tusen tack också till Inger, som oförtrutet kämpar vidare för behövande katter – och förmedlar godhet mellan människor (samt öser ur sin egen uppenbarligen outsinliga källa av medmänsklighet)!

    Kram från sr. Carina, klosterkatternas tjänarinna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *