Stödhem söks till svanslös kattmamma med ungar!

En riktig Pelle Svanslöskisse, en silvergrå kattmamma, bor tillfälligt i Uppsalatrakten hos min kattkompis Slumpen, i ett av hans mattes hus för fåglar, med sina cirka 10 veckor gamla ungar. Mamma katt, som sagt utan svans, är lite skygg men i hyggligt skick. Hon kan vara cirka ett år gammal. Problemet är att till helgen behövs fågelhuset till en rovfågel, eftersom Slumpens matte jobbar som viltrehabiliterare.

Mer går att läsa på hennes blogg – katthemmet Samvetet hade tydligen inte plats, de har väl ganska fullt precis som de flesta av landets katthem så här års… Därför var det bestämt att katterna skulle skjutas, men då tog Slumpens matte dem med hem till sig i hopp om att hitta hjälp under denna vecka.

Mamman har kommit fram och nosat samt strukit sig mot benen på folk men är ändå ganska rädd… Ungarna var rädda men igår kunde Slumpens matte ändå stryka dem över ryggen. Det får mig ju att tro att det inte ska bli så svårt att få katterna hanterbara – jobbigt kan det bli, men definitivt har ungarna fångats in i en ålder när de kan hinna lära sig bli trygga med människor!

Har du en vrå till kattfamiljen
– både i ditt hem och ditt hjärta???

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Stödhem söks till svanslös kattmamma med ungar!”

  1. Tusen tack för att du lagt upp detta Wikki! vet att många som är lika galna i katter läser din blogg så jag håller tummarna! issa om jag försökt leta efter en annan lösning efter söndagen men paniken växer och jag undrar VAD jag räddade dem till 🙁 Hoppas att det inte var till en avlivning.
    Kram Jam o Spinn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *