Auktionen för Kattstallets Födelsedag!

Sambo & Roxy jamar ett bud på 800 kr! KurrJam!

Men det är en till som jamar här, och det är Nova som berättar att hon hittat dessa söta porslinskatter i Stora mattes hemliga skåp, och på egen tass beslutat att de också ska ingå i auktionen, så nu är paketet komplett! Det som följer med kan du se tidigare i bloggen: Tittskåpet från Klosterkatterna och en rolig vas, böckerna om Kattzon, och de kuliga krokarna som föreställer djur! Mjau, som vanligt ingår lite gott-i-gott, det höll jag på att glömma! *svansdans*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Auktionen för Kattstallets Födelsedag!”

 1. Hej!
  Jag har nu plötsligt 2 kattungar och deras svanslösa mamma som ingen tycks ha plats eller tid för.. Kolla i min blogg så ser du varför. VET du någon som kan hjälpa dessa innan de riskerar avlivning 🙁 Jag ville inte att de skulle skjutas på gården de var på så jag tog dem så klart, men får jag in en enda örn,uggla osv så ändas ju deras liv 🙁 De är så söta men rädda så klart.
  Kram jma o Spinn

   1. Försöker komma dem nära men vill ju inte tränga mig på dem direkt .. I helgen får jag in rovfågel vet inte hur jag ska göra då…:(
    Kram jam o spinn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *