Landet – och gräs i massor


Jag saknar inte gräs precis. Och inte Nova heller. Det första vi gör när vi kommer ut varje morgon är att mumsa knaprigt färskt grönt daggfriskt gräs! Delikatess!

Fast igår kväll var Nova på kattlådan, och fick inte ut allt gräset. Det fastnade i rumpan och hon åkte omkring och gjorde festliga ränder på golvet. Vilket slutade med aktertvätt och golvskurande. Hon var INTE så glad då…

Men här ser ni en bit av mitt kära Landet: Rakt fram vinbärsbuskarna, under vilka vi har en härlig tunnel att tassa runt i. Till höger Stora husses garage/verkstad där traktorn bor på vintern. Trädet stax ovanför mig är tårpilen som skuggar Landets lilla djurkyrkogård. Den som har skarp syn skymtar ett kyrktorn något till vänster om pilen – det är Jäders kyrka. Husen som skymtar inne i ekdungen är carport  och bilgarage. Bakom dom finns våra musjaktställen. Mysigt, eller hur?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Landet – och gräs i massor”

    1. Mjau, det blev dekor på köksgolvet, allrumsgolvet och sovrumsgolvet, innan matte anade vad som krafsade så mystiskt och ingrep… Det är bra gräs här på Landet! NosPuss Wikki

  1. Det är ju bra gräs i wikki-påsarna också, men nu börjar vårat ta slut… Finns det flera såna att få köpa kanske, mot lämplig donation till valfritt katthem, för nu kommer det ju snart inte finnas nåt minsta lilla grönt att hitta ute på vår rastgård?
    Pejst låter hälsa att han förstår Nova precis, han har själv sprungit runt med ett grässtrå och en bajsklutt som en liten glad klock-kläpp i baken *fnissjam*

    1. Om det är helpanik efter kattgräs, så be husse ta arméspaden och tassa ut i första bästa skogskant/park och gräva upp en tuss – de håller sig i en kruka ute rätt länge faktiskt! Annars hälsar Stora matte att hon väntar leverans av bonden på Landet vilken dag som helst och snart ska kunna tillhandahålla äkta Landet.kattgräs/havre! Purfärskt och bra som katten! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *