Absolut oskyldiga!

Igår kväll när Stora matte kom hem från jobbet, så hittade hon dessa godbitar strategiskt framlagda på gräsmattan utanför huset. Vi är helt oskyldiga till fångsten (Skulle ha slukat smakligheterna meddetsamma!) och vet ej vad det kan vara för hemlig beundrare som lagt dit dem till oss!

Nova och jag fick dock inte ens nosa på stekarna – ekorren kryllade utav löss och rådisen utav mask, så de fick en stillsam begravning ute i trädgården istället, insvepta i grön påse som ska förmultna den också, hoppas vi. Så oförstående människor är för katters godsaker?!!

PS. Stora matte säger också att det är lite sorgligt att den första ekorre hon sett på Landet på så där tio år ska ha blivit kattmat. *suck*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Absolut oskyldiga!”

  1. Mask och löss lät ju inte så trevligt, men goda såg de ut! *slick om nosen*
    Kunde ni inte ha fått en tugga ialla fall?
    *nosbuffar*

    1. Mjau, jag bad om filén men matte hadfe inte lust att brottas med ohyran… *suck* Men vi är lovade kycklighalsar i kväll! Mums! NosPuss Wikki

    1. Mjau, korren fick i alla fall en värdig begravning i skogskanten, det kändes som ett passande ställe. Vi tror inte att den ville vila i den planterade lilla djurkyrkogården, utan på en mer ”vild” plats… Nospuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *