Jamarns dumt… Mikra katten???!

Fulla husse Stephen bråkade med unga gravida matte Jade – katten Come On Then gick emellan och klöste sin husse då, vilket fick heta konsekvenser: Den berusade hussen slängde in katten i mikrougnen och slog på den! ”Ungefär fem sekunder” påstås det – men katten fick ändå allvarliga skador! Min matte suckar: Hur kan folk ens tänka tanken att göra något sådant?

Jade rusade gråtande in till grannen Simon, som öppnade mikron, och en ångande katt stapplade ut med tungan hängande ut ur munnen. Simon tog katten in till sig och larmade RSPCAs veterinär som skyndande dit och undersökte den brännheta katten. Snabbt tog hon den till badrummet och hällde kallt vatten på honom. Undersökning visade att Come On Then hade skador i ögonen, tungan, hjärnvävnad och andra inre organ.

Ännu sju timmar efter mikrougnen var hon för för varm och svårt stressad, och hölls nedkyld med kylklampar i en bur. Och med katters otroliga seghet verkar inte heller några men efter strålningen i mikron bli bestående!

RSPCA tog hand om katten – hon kommer INTE att få flytta tillbaka till sin familj. Istället har katten fått ett nytt namn, Nancy,  och ska få komma till ett nytt hem.

Konstigt nog förlåter matten den där dumma hussen och låter honom komma tillbaka efter fängelsestraff?! Är det riktigt jysst, det?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

14 reaktioner till “Jamarns dumt… Mikra katten???!”

 1. *frääääs*
  Man upphör aldrig att förvånas av hur lite en del har i huvudet! Men matten är minst lika hemsk, hur kan man ens vilja bo med en människa som beter sig på det sättet, oavsett vems djur det är? Dessutom kan man bete sig så mot djur tror inte jag att man har många spärrar kvar mot människor heller.

  1. Mjau, det tänker vi också – när lilla bebisen fötts och husse fortsätter dricka – hur ska det gå?!! *ryser* NosPuss Wikki

 2. Man blir så rosenrasande och samtidigt så otroligt ledsen när man läser detta. Tårarna sprutar! Ett nytt hem är det enda rätta för den stackars katten. Varken hussen, som gjorde detta, eller matten, som förlåter honom, kan vara riktigt kloka. Definitivt inga som bör ha hand om djur. Tyvärr kan man bara föreställa sig deras lämplighet som föräldrar. 🙁

 3. Vad är det med folk? Hur tänker de? Det finns inga ursäkter för denna oförlåtliga handling. Hur dåligt man än mår har man ALDRIG rätt att göra någon annan illa! Tack och lov att den stackars lilla katten slipper återvända till detta helveteshem.
  Kramar och tassklappar

  1. Mjau för hur kan man göra så – det är ofattbart för mig! Och för de flesta normala människor! TassKram Wikki

 4. Låter som kattmatten har hamnat i en situation som tyvärr fler kvinnor är i – ett förhållande med en våldsam man. Blir succesivt allt mer psykiskt / fyskiskt misshandlad varvat med böner om förlåtelse och ”jag älskar dig”, ”jag ska sluta dricka”, ”jag kan inte leva utan dig” osv. Kan han plåga katten, kan han plåga kvinnan – och barnet. Och vice versa.

  *Burrrr!!!*

  BRA att kissen togs därifrån! Hoppas nu att hon har hämtat sig! Och att någon håller koll på paret så att inga fler djur råkar illa ut och inte heller bebisen. Allra bäst vore ju om kvinnan ta denna tid att bryta sig ur förhållandet!

  1. Mjau, man hoppas verkligen hon kommer på bättre tanka medan han sitter i fängelse… *suck* TassKram Wikki

  1. Visst blir manhejdlöst besviken på dumma människor som borde avhålla sig från att dricka sprit – permanent!!! Morr! TassKram Wikki

 5. Mjau, vi läste också om det där förut och blev fräsförbaskade. Ja, min husse blev ju rabiat och sa många otäcka saker, men det behöver jag väl inte jama om?

  1. Mjau ibland måste man censurera vad ens människor uttrycker. Som den gången Nova skulle hoppa upp till husse i sängen och landade lite hm fel… Fast husse påstår att han bara stönade lite lite! TassKram Wikki

 6. Man blir ju så arg att det ryker ur öronen!!! :-(( Hur kan någon bara få för sig att göra något sådant?! Och hur kan man förlåta det? De där är båda lika sjuka – förhoppningsvis får de aldrig någonsin några djur att ta hand om!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *