Nu kom husvakten!!!

Så jag har snabbt packat min sele och mina DentaBits… Vi ska åka till Landet! HurrJam!!!

Så här ska packas och städas lite, innan vi pussar henne hejsvejs och tassar iväg till Tanja och Ville för uteäventyr på fri tass. (Hoppas gräset på Landet hunnit torka tills vi kommer, för det jag nappade nyss på min morgonprommis var så blött och kladdigt! Fast uppfriskande – jag slukade en våt gräshoppa också som dessert.)

Mer bloggande och kommentarssvar kommer därför istället i kväll – då ska jag lägga upp två fina auktioner till hjälp för missar i nöd! Håll öronen spetsade och ögonen öppna! *buff*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

13 reaktioner till “Nu kom husvakten!!!”

 1. Mjau, måste vara härligt att leva lantliv på fri tass. Min tillvaro är ju mer stillsam och jag tar in på Hotell Mormor när matte åker i väg, men när man som du är van vid utelivet så är det säkert jamarmysigt. Hoppas ni får lika soligt och fint som vi har här i Södern 🙂
  Och du, vilken tjusig väska du har! 😀
  Låter spännande med auktionen, matte ska bort i kväll men tassar in i morgon!
  Tassklappar

  1. Fniss, det är ju inte jag på bilden – men visst ser det lite obekvämt ut?! Dock kan jag ju bekräfta att man ligger VÄLDIGT SKÖNT i sådana där resväskor! TassKram Wikki

  1. Landet är genomblött för regnet kom hit före oss… Stora husse säger cirka 60 mm vatten hur det nu fungerar. Så jag håller mig på torra platser som inte klafsar om tassarna! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *