Duktiga Dorinde hos veterinären


Ibland möter man en katt och blir bara KÄÄÄÄÄR! Dorinde är en sådan katt! Idag var matte och Stora matte på katthemmet och hämtade 6-åriga kattflickan för ett veterinärbesök, för hon har varit lite hängig och magrat på sista tiden. Katthemmet vill vara säker på att inget allvarligt felas den lilla keliga skönheten så det gick åt att ta blodprov.

Vilken tillitsfull och lugn kisse! Inte ett pip fast det blev stick i tassen!
Det blev mycket mycket beröm och bandage på frambenet efteråt. Proverna visade infektion av något slag och nu ska Dorinde få pencillin i 10 dagar, och god A/D-mat.
Vill du adoptera mig sedan? Jag vill gärna få ett hem där jag kan få gå ut ibland. Och jag har massor av kärlek att ge!!! jamar Dorinde.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Duktiga Dorinde hos veterinären”

 1. Fina, duktiga Dorinde! Vi skickar healing spinn och nospussar så du snabbt blir frisk igen.

  1. Nå jam, titta på snygga tjejer kan man väl få, säger husse tröstande. Oj nu drar matte husse i örat. Hm, jag återvänder till kattongen snabbt! TassKram Wikki

 2. Vilken skönhet hon är! Men, det är klart att hon var duktig hos vettisen – hon hade ju dig som stöd med sig. Du är säkert jättetröstande, även som plattis! Hoppas nu att den vackra damen hittar sin människa snart!
  nosgos å gottisar
  Maurice & Kajsa

  1. Mjau, det förtjänar hon – det är en underbar katt, mild, varsam, hänsynsfull och oerhört tålmodig. Men hon längtar sååååååååååååå efter frisk luft och gräs under tassarna! När hon låg i sin bur his veterinären stod ett fönster öppet, och hon var SÅ ENORMT fascinerad av dofterna och allt som händer utanför! Det fick henne att vara betydligt piggare och vaknare än på katthemmet. Det känns som att andra ranghögre katter ”härskar” på hyllan vid nätade fönstret som står öppet, så där komme rhon inte fram så mycket… Dorinde längtar ut!
   NosPuss Wikki

 3. Hurrjam, så snäll du är Wikki, som tassar med dina mindre lyckligt lottade kattkompisar till vettisen – och det är ju ändå bara en liten del av allt du gör 😀 Så fin Dorinde är! Vi håller tassar och tummar att penicillinet biter och att hon snart blir frisk och stark igen.
  Kramar och tassklappar

  1. Mjau, det hoppas vi också – och att någon bra människa vill se och älska lilla Dorinde! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *