Brottningsmatch och ylande Nova


Mjau, jag har hittat en ny kattong! Här ligger jag trygg och bekväm och kan lyssna till ståhejet här i lägenheten:

Husse kladdar med någon mat på spisen ”Husses pasta Speciale med Bacon&Skinksås” kryddat med enn whisky och en öl? (De senare intages av husse för att hans kockkänsla ska vara extra finslipad. Hur rimmar det med din antibiotiKATT, husse?!)

Matte försöker via Skype (?) leda någon genom en komplicerad (?) del av ett spelevent online och hon använder ofta ordet ”Damn it!” vilket så klart är en tydlig instruktion…

Nova står ute på balkongbordet och ylar nattjam mot en okänd mottagare där ute i mörkret. Hon vill ut och kolla närmare på den som jamar till svar från nedom balkongen, men husse säger att fina flickor är inte ute och springer så här dags om kvällarna. (Gissa om husse har fullt av fördomar om fina flickor!)

Och Stora matte (Som till min förtjusning stannar kvar ett tag till) sitter vid datorn och brottas med något farligt protokoll avseende söndagens styrelsemöte på katthemmet. Det är särskilt komplicerat i kväll, och läget förvärras tydligen av att hon också snodde husses whisky med motiveringen att den inte passade till hans medicinering…

Jag rullar ihop mig och somnar om i kattongen!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Brottningsmatch och ylande Nova”

 1. haha, det är ju roligt värre – skönt att husse mår bättre nu! det var nog tur att stora matte offrade sig och tog tass om whiskyn… hehehe

  ha det gosegott och se till att husse bjuder på lite gottig mat
  Maurice & Kajsa

 2. Tsss, vilken familj du har Wikki. Jag förstår att du rullar ihop dig i din härliga kattong. Blev inte du erbjuden whiskey förresten? Det eller en skål kattmjölk borde du fått tycker jag.

 3. Men vår Ghusse påstår att whisky är medicin av bästa sort. Ni verkar iallafall ha fullt upp allihop. Här hemma tar vi det lugnt, bara Matte som är iväg på Ridläger om dagarna och kommer hem helt leabruten.

 4. Oj, så rörigt mysigt det låter med så mycket runt omkring sig!
  Det är nog skönt med en egen kattong i såna lägen… 😉

  Själv skulle jag gärna prova din husses meducin, kanske kan det hjälpa mot mitt halsonda också?!? Måste nog gå till stickisen om det inte blir bättre imorrn… Kan inte svälja eller prata, men i övrigt är det inget fel på mig, skumt?!?

  Buff

  1. Mjau, det var så det var för husse också, han var helt igensvullen i halsen och fick inte ner mat eller kunde säga ett endaste pip! Nu har pencillinet gjort nytta så idag är han och jobbar i alla fall! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *