Och vad kan ha hänt med den stackars katten?

Det var i juni som en man i Falun flyttade ifrån sin långhåriga katt. Enligt länsstyrelsen var den övergivna katten ”en enda stor kaka av ihoptovad päls”  skriver DT idag. Polisen fick ingripa.

Men som alltid så undrar jag oroligt: Vad hände med katten? Är den förhoppningsvis i trygghet på ett katthem?!! *håller tassarna och hoppas*

(OBS – det är en annan katt på bilden än den som nämns.)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *