Ansökan med kattbild

Det senaste när man ska söka jobb är att skicka med en bra kattbild – i alla fall enligt en artikel i Metro… Undrar om en sådan här bild duger:

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Ansökan med kattbild”

  1. Usch, jag tycker inte alls om att man klär djur i människokläder. Jag tycker det verkar förnedrande. Om det inte är befogat för att de fryser förstås.

    1. Mjau, som den fina tröjan jag fick när jag var nyrakad och frös – den var skön! Men annars har vi ju vår egna päls som räcker bra! Jag håller med dig! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *