Auktion på liten katt!

Så här kommer den då, min Gotlands-katt-auktion! Så här ser den ut, den lilla kissen som jag köpt på 9Livs Loppis i Visby:

Den är alldeles underbart söt med ränder i svagt grått och orange.
Auktionen blir till förmån för ”mitt” Örebro Katthem och jag ska lägga till några fler små saker i auktionspaketet så småningom! Budgivningen avslutas på söndag kl 20.00, så det är gott om tid!

Ett första bud på 100 kr är redan lagt av Klosterkatten Imma! Tack!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Auktion på liten katt!”

    1. Mjau, selen har vi sparat till ett kattpaket som kommer framöver – den är ju jättefin! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *