Nu har jag varit på Gotlands katthem!


Katten Hemingway hälsade mig välkommen och jag träffade MASSOR av fina katter! Men nu hickar mitt internet lite, så jag får försöka blogga mer om det senare i kväll!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Nu har jag varit på Gotlands katthem!”

    1. Mjau det kanske det är? Oj det jamade han inget om! Vi diskuterade mer sånt som katthemsskötsel och sådant! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *