Nu vill jag fira!

Jag hittade bara halloween-serpentiner, men det gör väl inget?

Nu ska jag fira:

– Att Kicki från Örebro katthem gjorde så bra radioinformation om hemlösa katter!
– Att min blogg fungerar igen!

I morgon och några dagar framåt (Medans Stora husse stannar hemma och vaktar Landet) så kommer Stora matte att vara med här och skicka reserapporter från Gotland! GuteKatter ska vara en särskilt tuff sort, har jag hört jamas!

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Nu vill jag fira!”

  1. Tusen tack för det! Tycker vi firar den goa dam som fyllde 95 år och önskade sig inget annat än pengar som hon kunde skänka till Örebro Katthem. Vilken underbar dam och vilken aktningsvärd ålder! Imponerande!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *