Förklaring till bloggtrasslet

SupportKatten Patrik berättar att en massa spamservrar överbelastade systemet genom att de försökte posta tusentals inlägg i sekunden! Vad jag inte fattar är varför man skickar spam på detta sätt och vad man vill uppnå med det – det stjäl ju både energi och tid, och förstör för alla???

Too many connections? Suck…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Förklaring till bloggtrasslet”

    1. Mjau, jag tycker att blir saker alltför knasiga, då gnager jag av sladden rätt och slätt. Så kan inget mer hända! Jag trooooor det fungerar? TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *