Lyssna på radio Örebro ”Rakt på sak” strax!

Nu börjar Radio Örebro P4s program ”Rakt på sak” och om cirka kl 16 kommer katters värde att diskuteras i programmet! Det ska bli spännande – om hur katter är försäkrade – eller inte; de många hemlösa katterna kommer också att tas upp! Deltar gör representant för Agria och Örebro katthem!!! ♥ ♥ ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Lyssna på radio Örebro ”Rakt på sak” strax!”

    1. Mjau, och bra att ta upp det där med semesterkatter! (Jag hade viskat det i örat på Kicki!) TassKram Wikki

  1. Jättebra inslag, tack för tipset! Vi satt här som klistrade alla fem och lyssnade, fast lillbrorsorna somnade efter en stund…
    *nosbuffar*

    1. Mjau, men stackars Kicki var så nervös, men jag tyckte hon skötte sig bra! Det värsta var att telefonförbindelsen hon fick var jättedålig så hon hörde knappt vad reportern i studion frågade – det blev lite improvisation! *fniss* NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *