Argare ändå…

Allting tar eeeeevigheter, men bara i bloggen, andra sidor fungerar normalt…

Jag rensar cache och optimerar och gör allt jag kan komma på.
Men känner mig så här:

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Argare ändå…”

    1. Mjau, jag har i alla fall fått en massa goda råd som jag hoppas ska kunna rädda det hela… *suck*
      Värst av allt är ju att saker tar för lång tid, när det segar med uppladdningar och sånt. Men det är bara att jobba på! TassKram Wikki

    1. Mjau, värst av allt är att jag inte får nåt bra svar av SupportKatten heller. Försöker hitta andra lösningar så länge! *suck*
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *