En sötnos får starta dagen!

httpv://www.youtube.com/watch?v=uKPp4j-YQ00&feature=player_embedded

När jag suckar över min struliga blogg, så faller ögonen på denna lilla film och jag inser att det finns andra värderingar…. Att få leva ändå – visst är det en gåva?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “En sötnos får starta dagen!”

    1. Mjau, ibland vill naturen ge oss en tankeställare, tror jag. Vi behöver inte alla vara så perfekta! NosPuss Wikki

    1. Mjau, men visst är det fanTASStiskt att kissen mår alldeles utmärkt och klarar sig jättebra utan sina framben, som hon tydligen är född utan! Hon hoppar som en kanin och kan t o m hoppa upp i sin kattmöbel. Lite halt är det för henne på plastgolv, men på heltäckningsmattan jagar hon glatt efter pricken från lampan eller sina leksaksmöss! På 2 veckor i sitt nya hem har hon dessutom dubblat sin vikt och veterinären säger att hon har alla funktioner somen liten katt behöver! ♥ TassKram WIkki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *