Pausbild


Matte säger att jag är en morrhoppa. Vi ska ta en diskussion om den saken!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Pausbild”

    1. Det börjar dock vara dags att renovera vippan allvarligt… Eller, tur att det finns nya att köpa! NosPuss Wikki

    1. Mjau, men jag är tydligen en sådan. Matte vill skriva in det i min registrering i ID-registret påstår hon!? NosPuss Wikki

    1. Eh – jag har ju inte precis världens vackraste leende på bilden? Men du kanske gillar tjejer med bett!? *blink* NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *