Kattarellerna är här!


Ursäkta, kantarellerna ska det vara! (Kunde bara inte motstå ordvitsningen!) Stora matte hälsar att efter regnet och värmen så är det bara att stövla ut i vildmarken och plocka – nu ploppar det upp svamp överallt! En timme i skogen gav sex liter kantareller, två hallon och fyra blåbär – så det var uppenbart vad som ger mest att leta efter, i alla fall i Landet-skogen!

PS. Ville Kantarellkatt behövde inte ens följa med och visa var svampen fanns – han vaktade ett viktigt mushål istället!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Kattarellerna är här!”

  1. Mjau, de ska vara knaperstekta så att de nästan är friterade…. Mmmmmmmmmmm så gott! NosPuss Wikki

  2. Matte sitter och säger att Stora Matte får lägga dem i ett paket och skicka hit, inte bara visa bilder på gottiset!

 1. Nu dreglar matte i min päls…. Får nog skicka ut henne i skogen nån dag framöver. Matte skickade över några kort på lillbrorsorna.
  *nosbuffar*

 2. Vi förstår Ville – Ibland är det inte helt lätt … men man måste ju prioritera!
  Hoppas även de 2 hallonen och 4 blåbären var till belåtenhet!!
  Nosbuffar

  1. Mjau, dem fick matte äta upp… Idag blir det ny tur med svampkorgen! HurrJam!
   NosPuss WIkki

 3. Matte minns när hon var mindre och var hos sina extra föräldrar. De plockade alltid kantareller och gjorde kvällsmackor med smörstekta sådana. Såå Gott!! sa Matte, nu var det längesen det hände då vi ej har ngn kantarell plockare här i närheten tyvärr.

  1. Mjau, då får man gå ut och plocka själv! Det finns alltid svamp någonstans i nästan varje skog! Och ja det är så underbart gott! säger matte också. Men tacka vet jag tonfisk… TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *