PoolKantsKattParty

Fest i kväll på Landet hos Ville och Tanja!

OBS!

Pooltäcket kommer att vara på hela tiden, så det är bara några cm regnvatten på det – jättekul att gå ut där och gunga och skvätta med tassarna!

Snett framför poolen är en stenmur och en vildvuxen slänt där det kilar små möss och sork från åkern, fritt fram för den som vill att jaga! TonfiskTårta serveras också!

Vacker utsikt över solnedgång och kvällsdimmor!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “PoolKantsKattParty”

 1. Låter jamarkul! Jag och Wilma tar på oss partypälsarna och tassar över. Men vi lämnar småbrorsorna hemma, de är för små för att vara ute på kvällspartaj. Dessutom kan det vara skönt med en liten paus från vildingarna….
  *nosbuff*

  1. Mjau, Nova och jag håller på med en liten aperitif på nyskalade räkor också… Välkomna! TassKram Wikki

 2. Vi är såklart där. Mästarjägare Sixten anmäler sig som frivillig att fixa musislingar till alla som vill ha. Puma tar med sig sin favo rätt lättvispad grädde till kalasbordet. Det kommer bli ett härligt party!!

  1. Så sorgligt att vi måste ställa in det tänkta kalaset – men vi sitter här i en stilla stund och tänder ett ljus för vår kära Mjurre istället!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *