Jag har hittat: Katten Luddwig!

Han syns inte så ofta, katten Luddwig, men rätt vad det är så jamar han en sjörapport eller liknande via Piteå Tidning och då ler jag gott, för Luddwig tassar med samma sköna humor som Sippo om sina och hussens äventyr!

Att vara katt och ha revir ända ut i ytterskärgården tycker jag också är synnerligen avancerat. När Luddwig sedan jamar om hur festligt det är när båten sjösätts och vidare om delikat abborre, sikfilé och siklever som serveras under dessa utflykter,  ja då funderar nästan jag också om det inte vore värt att kränga på sig en flytväst?

Kul att se dig, Luddwig! Hittade din hemsida också!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

19 reaktioner till “Jag har hittat: Katten Luddwig!”

 1. Hittade av en tillfällighet alla goda omdömen om mig och min store, tjocke husse! Det var kul!
  Vi har det så fint tillsammans! Jag fyller sju den 3 november! Tack! Ha det bäst! Peter

  1. Mjau, det gläder mig! Ser fram emot ett jam om det bllir nya krönikor i Piteåtidningen eller på din hemsida! *buff* Grattis i förskott! TassKram Wikki

   1. Skriver inte så ofta längre! Lovar dock att tipsa Dig om inspirationen faller på! Här i Piteå börjar hösten krypa närmare och min utevistelse avtar. Båten är upptagen vilket är tråkigt. Tar dock en tur med bilen ibland. Har försökt förmå min husse att sammanfatta alla breven i en bok. Försättsbladet är klart. Han är dock trög än så länge! Den som lever far se…………Hej så länge! Luddwig

    1. Mjau, du och husse har skrivartalang, så jag hoppas det blir något av boken!
     Ha en fortsatt skön höst!
     TassKram Wikki

 2. Tack! Men utan min inspiration vore han ju ingenting………….Ha det bäst! Luddwig

  1. Mjau vi katter bidrar nog med mycket till våra skapande skrivande målande eller vad-de-nu-gör människors kompetens – de är bara inte alltid så medvetna om det…
   Eller som matte sa härommorgonen när jag snackade med henne för tjugonde gången vid halv fyra tiden ”vad ska jag med en väckarklocka till?” så någon funktion fyller vi alltid! NosPuss Wikki

   1. Så kul med alla våra mattar,hussar och alla andra som bryr oss om våra liv. Vi är ju så fantastiska individer som har så mycken kärlek att ge. Bara man kan tyda oss. Tänk så mycken kärlek det finns innanför vårt kattskinn! Kram till alla och en ros! Luddwig

 3. Tack detsamma! Mitt förra inlägg for nog upp icyberrymden! Hej så länge! Luddwig och jag

 4. Länge sedan jag hörde av Wikki!
  Vore kul att höra ifrån Er! Vi har ett fortsatt bra liv tillsammans Luddwig och jag! Ha det bäst! Peter

  1. Mjau, jag har letat efter dig då och då i Piteå-tidningen, Luddwig! Förväntar mig en rapport om hur ni har det på era skoterturer, husse och du! Vore ju kul att rapportera om dina eskapader här på bloggen nån gång! NosPuss Wikki

    1. Detta kom i alla fall fram i bloggen! NosPuss Wikki
     PS Men nu ska matte sova så jag får inte leka vid datorn längre i kväll! DS

 5. Tack för mail! Har svarat men får felmeddelande! Kul att höra ifrån Er! Hoppas Ni har det bäst! Sänd epostadress så kan vi kommunicera vidare! Luddwig o Peter

 6. Hej! Självklart är ju alla Luddwigs brev mina men hon har valt att publicera dem på sin hemsida! Ha det bäst! Peter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *