Behov av svalka?


Jag har funderat på en sak:

Kan man montera en vindsnurra på svanstippen, se till att den drivs med solkraftsceller, och så behövde man bara gå ut i solen och höja svansen så snurrade den igång och svalkade mig?

Mjau, jag är rädd om min svans…. Matte, jag tror jag nöjer mig med lite isbitar i vattenskålen på balkongen i stället!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *