Åska igen och igen…

Efter en lång utepromenad med matte och Stora matte (Då matte var hjältemodig och räddade en liten fågelunge ur gapet på den där hemska grå kattpojken som jag var ute och morrade på för någar veckor sedan!) ligger jag på vår svala balkong och myser… Det är rätt tryckande och åskan kommer och går, så det blir bara detta korta livstecken just nu! Mer kommer senare när MolnKatten fått ladda den värsta elektriciteten ur päls och svans! *kurr*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Åska igen och igen…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *