Sören On Tour

Vi kände ju att vi måste bara göra ett turnéblad för vår välgörare Sören:

Han är ju en superkändiskatt vid det här laget! Sveriges mest klappade? På rekordtid dessutom! ♥ ♥ ♥ ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “Sören On Tour”

  1. Oj, han är verkligen berest! Och kommer nära mig också, kanske får ta mig en sväng in till skänningespektaklet när det är dags trots allt…. 🙂

    1. Mjau, jag tror att Sören kan komma i Guinness rekordbok som Sveriges mest klappade katt? TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *