Marknaden som Nalle och vi ska vara på:


Det gick inget bra att scanna annonsen ur tidningen, och jag kunde inte hitta den på nätet, så ni får tyvärr läsa suddigheten som den är…
Välkommen att leta reda på oss bland knallarna! Och håll tassarna för bättre väder!!!

Mjau, matte – husvakten har redan kommit, ska vi åka till Landet nu? Det regnar väl inte där???

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *