Kan man sälja taklökar på marknad i Eskilstuna också?


Det gick ju bra på Loppiset vid katthemmet så vi tassar väl ihop ett gäng och gör ett försök? De är ju annars bara ”ogräs” på Landet… Men så här trevligt kan det bli om man sätter massor, här i en vanlig cementring:

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Kan man sälja taklökar på marknad i Eskilstuna också?”

  1. Mjau, vi sålde 22 krukor med taklökar! Snudd på varenda en som Stora matte kunde avstå ifrån! *kurr* NosPuss Wikki

 1. Att man kan ja! Finns det nåt sötare än små takisar i en fin samplantering? (skulle va Bastian å jag då, fnissjam)
  Matte har en skål me såna, dom växer på bra nu..å vi har INTE rört dom…jag vet att matte skulle bli lessen då…

  Buff
  Indra

  1. Mjau, det var många som gillade taklökarna, så alla gick åt! Stora matte hann inte plantera tillräckligt många, det var så poppis! Tänk vad fascinerade! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *