Minst en go’ kattfilm varannan dag?!

httpv://www.youtube.com/watch?v=qF2y8znRDBg&feature=related
Kan det sägas tydligare?!  ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Minst en go’ kattfilm varannan dag?!”

 1. En fröjd för ögat, den filmsnutten! De tar precis så god tass om varandra som Smulan och Amanda gör!
  De ser till att de är fina och rena överallt, där de själva inte riktigt når, sover tillsammans i en mjuk pälshög. Det är villkorslös kärlek!

  =^.^=

  Nosbuffar

  1. Mjau, så mys kan det vara! Nova och jag mysar i varsin hög, för jag är lite rädd om mig – men vi buffas och leker… <3 <3 <3
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *