Månförmörkelse just nu – och molnigt…

Precis i sydöst där månen kunde ha synts gå upp just nu – om det inte varit mörka moln precis där – så skulle den ändå inte ha synts, för den är förmörkad!???

Nova, vi tar och tigger lite torkad fisk av husse istället???

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Månförmörkelse just nu – och molnigt…”

  1. Visst är det spännande med månförmörkelse och åska och allt möjligt. En del saker är läskiga också. Hoppas att ni fick lite fisk. Nosbuff

    1. Mjau, det mest spännande blev nya roliga trasmattor på köksgolvet! Oj de fick minsann inte lligga kvar slätt och rakt många sekunder! *fniss* NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *