När husse har för lite att göra?

Då bygger man ett fort av kartonger till sin katt:
httpv://www.youtube.com/watch?v=VhreT1A_P1g&feature=youtu.be
(With courtesy to Mean Kitty!)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “När husse har för lite att göra?”

 1. Kattonger är kuliga, speciellt med en massa hål i som man kan peta i och hitta leksaker!
  Krypa in i och bo i dem är inte helt fel heller 😉

  =^.^=

  Nosbuffar

  PS
  Har du sett att vi har en filt med dig på??? Den gillar vi att ligga på och under 😀 DS

  1. Mjau, det bästa är när man får en kattong i sånt där brunt grovt pappmaterial – de är nästan kattmynta-status på! *svansdans*
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *