Mer Livbojen-kattungar!

Med 25 kattungar i jourhem behöver Livbojen verkligen hjälp! Så därför tänker jag jama extra för dessa små missar på marknaden i helgen! Visst måste det finnas någon som inte kan motstå en äkta liten Sniff?
Med söt prick i rumpan!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Mer Livbojen-kattungar!”

  1. Sniff, vår egen bulldog och hans 7 kompisar som finns på samma ställe letar nya hem och spinner i kör för att bli adopterade, seee oss – spiinn!! Ja, och alla andra kattungar spinner loss med sina kattmammor också!
    Vi håller tassarna för att det i helgen kommer många som vill kika i vår kattbok och kanske hör av sig till oss sedan framöver. Bara seriösa köpare såklart som går med på våra villkor på hur en katt skall få leva!
    Kramiga tassar Sara på Livbojen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *