Jag har just gjort en donation…

…till katthemmet och förstår inte varför matte och Stora matte fnissar så väldigt:
 
Jag bara lekte lite och tuggade lite på Stora mattes namnskylt och PLOPP så hade den åkt ned i insamlingsbössan! Så därmed anser jag mig ha donerat Stora matte till katthemmet! Snacka om pricksäker Wikki!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Jag har just gjort en donation…”

  1. Näääää… du får inte ge bort Stora matte så där! Visst är det bra om katthemmet får hjälp av henne, men hon behövs på annat håll också… och hennes familj då, vad tycker de om att du skänker bort henne?!? *stora ögon*

    Tass från Imma, abbemissa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *