Knasiga videos som inte vill…

Igår spökade det på min blogg – när man gick in på bloggen så startade alla videoinlägg på sidan samtidigt, fast man inte klickat på dem och startat filmen! Matte funderade väldigt på varför det plötsligt spelade musik, för någon bakgrundsmusik ligger ju inte upplagd på sidan!

Det visade sig att reportagefilmen om tv-inslaget, den film som inte gick att se alls, hade någon tag som blev kvar öppen. När jag bytt ut filmlänken, så återgick spökerierna till normalt läge, dvs märktes inte alls. MjauPuh!

(Kattspöket kommer från TheSnippets.)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Knasiga videos som inte vill…”

  1. Vi drabbades av samma sak, det verkar ha varit en bugg i Word press.Och matte hade givetvis ovanligt många klipp i inläggen just då… Du skulle hört när Alice Cooper, Bonnie Tyler, Lisa Ekdahl och en snarkande liten kattunge gick igång samtidigt! 😀 Tur att det gick över men vårt varade en hel dag 🙂
    Kramar och tassklappar

    1. Mjau, så var det för oss också, det var jättekonstigt, och matte blev livrädd att nåfon hade hi-jackat hennes dator och satt och flåsade i web-cameran… *fniss*
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *