Strax dags att packa ihop allting igen…


I vår smala trånga hall står alla lotteriboxarna och väntar på transport till kattutställningen Conventum, det går knappt att ta sig fram. I eftermiddag ska de bäras ut i bilen och köras iväg!

Men vi katter tänker ha det lugnt och skönt hemma – Nova ligger på sin favorithylla på balkongen och myser, och jag sniffar på blommorna…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Strax dags att packa ihop allting igen…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *