Inte ett enda jam…

Matte, Stora matte och husse var till Conventum i eftermiddags och ställde i ordning katthemmets lotteribord, och var nöjda med att ha fått en bra plats nära entrén. Men som alltid tycker de att det känns lite konstigt när hallen är så ödsligt tom på missar – det hörs inte ett enda jam!

Annat kommer det att vara i morgon och på söndag när hundratals och åter hundratals katter kommer att finnas i raderna av nu tomma burar. Håll tassarna att det dyker upp många generösa hussar och mattar också, som vill lägga en slant i katthemmets bössa!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Inte ett enda jam…”

  1. Ni är så duktiga som gör så mycket för erat Katthem! Om jag får skryta lite så var faktiskt vår matte och Bastian ute igår och visade upp sig på ett jippo som den lokala djuraffären hade tillsammans med JYSK…Matte och Bstian representerade vårat lokala Katthem och hade bössan med sig! och vet du…det var två st som ville KÖPA Bastian! Asså Matte blev alldeles paff…Hon pratade för vårat Katthem och berättade om katterna och uppmanade alla att besöka Katthemmet ….Bastian tyckte om alla små barn som ville hälsa på honom, fast han var tvungen att fräsa till ordentligt åt en HUND som kom och ville slafsa på honom! Matte tyckte Bastian var så söt när han fräste, hon hade aldrig sett honom göra det förut! pfff det har jag!

    Indra

    1. Ni har verkligen varit superduktiga katthjälpare ju! Vilka hjältar! Duktigt Bastian att vara med och visa sig också! Du har tränat lillebror bra, Indra! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *