Städdag på Katthemmet

Efter förra lördagens Loppis blev det en massa grejor över – och de blev lite hastigt nedpackade och inslängda i katthemmets lilla pentry. Man kan väl lugnt säga att det knappt gick att ta sig in där alls… Om man gick på tvären så kanske det fanns en chans att nå kaffebryggaren!

Så idag har jag skickat mina människor att ägna sig åt lite sortering av allt detta – en massa fina saker som kan sparas till nästa gång vi arrangerar Loppis, en del som skulle kastas/källsorteras, och så massor av jox som var svårt att göra nåt med men som är i sånt skick att Myrorna kan ta emot det… Det tog hela dagen!!!

Det blev en hel bil full med skräp men också massor av fina fynd – några saker som ska bli auktionssaker till förmån för ”mitt” Örebro Katthem! Men de kommer att dyka upp längre fram.

Nu har jag också varit på en lite kvällspromenad med Stora matte och hälsat på tre glada barn i kvarteret, bland annat en flicka som berättade att hon också har en katt som heter King. Det var duktiga och artiga barn som frågade om lov innan de klappade mig, precis som man ska göra. Nova var också ute en kort tur, hennes öra skymtar på bilden!

Men nu måste jag hjälpa matte att stoppa om husse, så att han sover gott – han ska upp och jobba hela dagen i morgon… Vi ska tassa ihop en god matlåda åt honom också. Man ska skämma bort familjens försörjare lite! (Jo då, matte försörjer också. Lite då och då, på timjobb.)

Sov på Söta Örat!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Städdag på Katthemmet”

  1. ♥-lig härliga tassar,Wikki som alltid &…Nu får du hjälpa att stopptassa om hussepusse så han ZzzZZzzz gôtt /Jam Kram & nattinospûssar från oss!!!

    1. Detsamma önskar vi också! Ha detskönt och hoppas vädret blir underbart!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *