Idag ska vi skicka Sörpingskatternas tavla…

…men först måste alla lotterilådor och sånt packas klart! Som ni gissar är det lite rörigt just nu och jag hinner inte se min svans ens en gång! Kommentarer kommer att besvaras lite ad hoc under dagen och sedan kommer lite info och inlägg framåt eftermiddagen, så håll ut! NosPuss!!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Idag ska vi skicka Sörpingskatternas tavla…”

 1. Hej Wikki!

  Idag har vi äntligen tassat in pengar till Smurfen på katthemmets konto, eftersom vi glömde bort det i virret med vår resa så tassade vi in lite extra. Den roliga resan gjorde också att vi glömde bort loppiset och det är jag jättearg för, men kanske ska vi istället ta och tassa oss iväg till kattmässan i helgen och där köpa massor av lotter! 🙂

  Håller ju på att utforska allt om städerna vi ska till och har bl a hittat en websida där det berättas om en kattkoloni, som matas varje dag, i centrala Venedig . Har tittat på kartan och bestämt att vi absolut måste gå dit och se om den finns kvar. (http://www.fictionalcities.co.uk/veniceandcats.htm)
  TYdligen var det fullt av katter i Venedig förr, och det var mycket omtyckta eftersom de tog råttorna, men så fångades de in och nu bor de flesta, ca 200 st, på ett katthem på ön Lido. Kanske ska vi ta hem en liten italiensk katt i resväskan?! 😉 Frågan är om Linnsen och Frank kommer förstå vad den säger? Kattiska kanske är ett världsspråk helt enkelt!

  Undrar för övrigt om Smurfen har fått något hem än?

  1. Låter som att ni har en härlig resa framför er – bra tt ni gör grundlig research först. Ha det så roligtoch skicka gärna ett vykort!!
   Tack för peng till Smurfen och så ses vi i helgen!
   NosPuss Wikki

  1. Posten kan vara lite seg p g a det blev ett stort paket men jag hoppas det kommer fram till på fredag i alla fall! Stora matte säger förlååååååt att ni fått vänta! NosPuss Wikki

 2. Åh vad vi är nyfikna på tavlan! *biter klorna*
  Sen är vi lite smått avundsjuka på Max och Måns som skall få så fint konstverk får vi erkänna. Men självklart är de väl värda det! Vi håller tassarna för att stora matte får tid att skapa nya fankattiska tavlor till försäljning sen.
  *nosbuffar*

  1. Mjau, Stora matte har lovat nya TassVerk under slutet av juni, när allamarknader, loppis och annat är avklarade!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *