Vi saknar dig, Semlan!

Regnet vattnar blommorna som pryder vår vän Semlans grav.

Saknaden efter dig är som ett kattstort hål i allas våra hjärtan. Men det är fyllt av kärlek!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Vi saknar dig, Semlan!”

  1. Ohhhh! Vi förstår hur det är, och vet ni, Matte har satt precis likadan penseer på hennes gamle Bolzmanns grav! Pensee kommer ju av Pense, dvs tänka på franska…Så att vi visar Bolzen i Rengbågslandet att vi tänker på honom.

    Lilla fina Semlan, hon sitter och spinner nu över de fina blommorna och vet att ni tänker på henne!

    Indra o Bastian

    1. Mjau, hon tassar och hälsar på ibland, säger Stora matte. Det blir särskilt mjukt ljus i rummet och hörs ett spinn…
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *