Grattis på födelsedagen Indra!

JamarKramar kommer här från alla oss i Wikki Crew! Hip HurrJam HurrJam!

Vi hoppas du är vaken fortfarande Indra och ser denna lite sena hyllning! (Har tagit lite tid idag på eftermiddagen att hjälpa matte och Stora matte pyssla inför loppiset i morgon, vi prismärker och skyltar och har oss!)

Mjau Indra du har betydligt mera svansfluff än jag! Faktiskt! *storögd*

(Foto: Lasse Calander)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

11 reaktioner till “Grattis på födelsedagen Indra!”

 1. Oh nu rodnar jag kring nosen, TACKjam till alla som grattat mig! Vet ni att jag fick färska räkor till kvällsmat? Såna fina räkor får inte jag muttrade Store Husse, så ja tassade över några till honom så han kunde få en räkmacka! fnissjam!

  Jo asså svansen min e häftig säger alla…fast jag har ju ingen skogislejonman ännu…snyftjam det har min syrra i Italien, fast hennes SVANS e inget att skryta med!

  Ha de bra allihopa

  Indra

  1. Men Indra det hinner växa på lejonman så småningom, säkert! Då har du ju anlagen! Vänta så ska du se att det kommer?
   NosPuss Wikki

 2. Åhh, blir sugen på att måla denna vackra kisse. Om ni kikar på mina kattmålningar har de flesta långa morrhår. Det är det sista penseldraget jag lägger och de brukar bli pricken över i:et. Nu blev jag grymt inspirerad. Kram / Pia

  1. Mjau jag mailar dig lite fler bilder som jag fått av denna vackra flicka! Hon har underbara morrhår… men då skulle du se mina valrossmustascher som pekar rakt ut när jag är nöjd och belåten! Det är morrisar det! NosPuss Wikki

 3. Jag blir så jätteglad för alla kattulationerna! Blir alldeles rörd liksom…och TÄNK att Pia skulle vilja måla av mig! VILKEN ÄRA! Både Matte och jag blir alldeles till oss!

  *morrhårsdarr*

  PS Visst e mina morrisar häftiga? *fnissjam*
  Tasskramar
  Indra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *