Cats don’t have masters…


Strindberg och kattgänget skickade mig den här filuriga bilden och jag kunde inte annat än le förtjust, utifrån alla vinklingar av bildens innehåll som kom upp i mina tankar! ”Cats do not have masters. They own servants they allow to take care of them.” Så vad betyder egentligen bilden? Jag googlade lite nyfiket och hittade:
”Oh? What master?” Obetalbart!
Eller vad säger ni om den här:
Jamarns korkat ställe att lägga mitt kattgodis på!! Och här kommer ett par med fel slags ”fåntratt”:


Medge att temat är underhållande!
Charmiga Catmasutra Cat har också fångat temat på sitt helt personliga sätt:
Liksom Sidekicks Moggies som förbryllat lyssnar till ”HER Master’s voice”…

Vilken skön start på dagen!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Cats don’t have masters…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *