Jag önskar att jag kunde ukrainska??

Så att jag kunde skulle jag skälla ut de här katternas hussar på det språket! Den här kissen leker verkligen med fel saker (men vilken liten tiger?!) men kattungar ska bara inte komma åt något så giftigt som cigaretter…
httpv://www.youtube.com/watch?v=Vm31xBjfMNY&feature=player_embedded

Sedan tittade jag på en annan film i samma stil:
httpv://www.youtube.com/watch?v=pzEy8z_IxxY&NR=1
Och vad gör den knäppa karln, jo, han bjuder dels sina katter på ”White Russian” (Vodka med mjölk!) och dels har han dresserat en katt ”att röka”!!! Det vänder sig i min mage! Alkohol är direkt giftigt för katter och skadar njurarna, så han dömer sina drinkdrickande katter till en för tidig död. Och så cigaretterna, det visar han stolt upp i TV-reportage??!!

I början av film nr 2 när han tar tag i den svarta katten, så skriker den till i en ilsken protest – och det klöser mig mest i hjärtat, för så gör en katt som försöker försvara sig mot misshandel…

Det är med dessa filmer som med mycket annat av ”kattmissbruk” som jag mött genom åren – man önskar att man aldrig sett dem. *suck*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Jag önskar att jag kunde ukrainska??”

  1. Det är ju helt sjukt! Blir likväl jätte arg när jag ser klippen spec 2:an men man får ju dagligen bevis på hur egoistiska ideoter vissa människor är! Ibland när man reser kan man se hur vissa låter sin hund smaka vin/öl (ex tyskland) det är så indoktrinerat i vår kultur att man inte inser hur skadligt och fel det är! X( ussh!

    *nosbuff*

    1. Mjau, somligt av det vi människor äter och dricker är rena giftet för katter och andra djur. Det borde väl vara nog om vi förgiftadfe oss själva?! Katter ska inte lida för att människor är galna! *suck* NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *