Brodera en söt katt?

Behöver du pyssel till lata dagar i hängmattan eller hammocken till sommaren, så kan vi nu presentera ett tips, nämligen jättecharmiga broderimönster ”Cattitudes”:

Det finns fem olika mönsterpåsar på rea för 75 kr hos Hemflit! Det ska finnas sammanlagt tolv eller tretton olika ”Cattitude”-paket, men jag har bara sett några enstaka kvar i handeln här och där… Så passa på!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Brodera en söt katt?”

    1. Mjau, fast de får vänta och bli höstpyssel tror jag – nu är det sommar och man ska njuta av att vara ute så mycket man kan! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *