Mjurre provar nya fodersorter

Med stor förtjusning mumsar Mjurre i sig god kattmat som han fått av snälla Indra och Bastian! Tack ännu en gång!

Men vi provar också ett alldeles nytt foder som kommit ut på marknaden för seniorkatter, nämligen Royal Canins ”Ageing +12” som finns i blötfoder och torrfoder. Det är särskilt framtaget för äldre katter med tonvikt på anpassning för njur- och ledsupport, plus möra lättuggade bitar för känslig gom. Och blötfodret var också smaskigt, tycker både Mjurre och Ville, och köar i köket vid buffén!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Mjurre provar nya fodersorter”

  1. Härligt Mjurre! Då skall ni se att Mjurre kommer att finnas kvar ett bra tag till. Om inte annat så för att se vilka läckerheter som dukas upp i dag vid matskålen. 🙂

    Nosgos

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *