Fredagsmys – och förvarning om LOPPIS


Jag ligger i solskenet och solar magen! Men inga LOPPOR på den, inte!

Däremot ska jag förvarna om att Örebro Katthem kommer att ha LOPPIS nästa lördag den 28/5 kl 10-16 på Sockengatan 5 i Örebro!

Om du har något att skänka till vårt katthems loppisbord, så tar vi tacksamt emot!!!

Tack på FörTass!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Fredagsmys – och förvarning om LOPPIS”

  1. Det är lite förrvirrande. Först vill 2beningarna ha loppisar men om vi skulle få loppisar i pälsen blir de tokiga på det.

    Tänk om de kunde bestämma sig någon gång.

    Nosgos

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *