Vilja kontra hinna…

Kände ni att sommaren nyss började? Och så plötsligt *poff* har man inte hunnit med? Jag undrar så varför det blir då: Varje vår ska människorna göra en massa saker så att det inte blir eftersläpande som förra året och året innan och de blir ändå aldrig gjorda?

 • Städa ur alla garderober och sortera upp sakerna i dem
 • Putsa alla fönster in och utvändigt
 • Tömma bokhyllan, dammtorka och damma plus sortera alla böcker
 • Rensa i förrådet
 • Skriva alla julkorten redan nu så att de bara är att posta när julen kommer

Ja, den sista punkten känns som den framförhållning man bör ha?!

Och som katt är jag förbryllad över mänsklighetens alla måsten.

Varva ned! Sätt er stilla och bara klappa en katt!

Ändra stress- och måste-listan till att vilja hinna bara det: Vara nära en katt…

Eller flera! Stöd Ditt Lokala Katthem!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Vilja kontra hinna…”

 1. Men Wikki då !!!!!!!! Det är ju för att vi skall vara nära och klappa katterna och stötta katthemmen som vi inte hinner det vi skulle ha gjort. Fast det är ju mycket mysigare med lite pälsgos än skurmoppsdans.
  Nalle

  1. Mjau, det håller jag med om! Även om jag inte har så mycket päls nu för tiden!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *