Annons som berör

Från mina vänner på Livbojen kommer ett blad att sprida om katter som behöver hjälp med nya hem, och det har en inledning som griper mitt hjärta med en sammetsklo:

Livbojen räddar många skyggisar varje år, ”vilda katter” som kanske fötts utomhus och inte haft någon större kontakt med människor, eller sådana som varit tama en gång men blivit mycket rädda. De här katterna blir med tid och tålamod ens bästa vän.  Vill du göra en insats för en sådan katter med speciella behov, då är du välkommen att höra av dej till Livbojen: 070-395 47 81 eller Livbojen@gmail.com

Här är några av katterna:

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Annons som berör”

  1. Nu vill vi adoptera minst sju katter till… :/ Jättefin annons!

    1. Visst är det bra att det finns sådana här goa katthjälpare, eller hur?!
      TassKram Wikki

    1. Mjau den träffar rakt i hjärtat! De är bra på att skriva sådana här! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *