Livat på Landet

Å vilken härlig kväll igår! Landetkatterna säger att vi är fullärda utekatter nu och kan få vara här hur mycket vi vill, och dela jaktområden och allt. Här är Tanja på bortre stenen och Nova och jag på varsin sektion av den övervuxna gamla stenmuren:

Så spanade vi en ett färskt sorkhål från poolkanten, det var ett riktigt stort hål!
Stora matte kom och kollade för att vara försäkrad om att vi inte körde nosarna och tassarna in i ett jordgetingbo, men vi är verkligen inte så oerfarna nybörjare!
Jag grävde och fixade så till slut kunde jag stoppa ned hela huvudet i hålet, men sorken hade flytt iväg i sin gång. Någon direkt mullvad är jag inte, jakten återupptas i dag!
Så håll tassarna för bra jaktväder och gott om byte!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Livat på Landet”

 1. Det där ser jamarns härligt ut! Men, uj! Din päls har ju nästan helt vuxit ut igen!! Knakar det när det växer så fort?!
  *imponerade
  nosgos å gottisar, nosbuff å råttisar
  M&K

  1. Mjau, det har redan växt ut mer än en centimeter, så det skyddar mot myggbett och solsveda! Skönt! TassKram Wikki

 2. Vad fantass-tiskt ni har det på landet och tänk att ni är fullärda nu! Att du stoppade ner huvudet i hålet var väldigt modigt Wikki, tänk om en arg sork hade bitit tag i nosen, huh! Går det bättre att åka bil/tåg nu? Blev så gripen den där gången när du beskrev hur åksjuk du blev och sprang in till lådan och blev duschad sen… :/

  Hoppas att ni får en jamarmysig helg med mycket fångst och ett stort grattis i efterhand till husse och stora matte!
  Buff från oss

  1. Mjau, det är helt toppen. Om man bortser från fästingarna. Och att vi strax blir invaderade av släkten… Fast visst är det senare OK – man får många klappar!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *