Nu ska vi pimpa balkongen! (Och bloggen strular än!)

Solen skiner, fåglarna kvittrar *nosslick* och idag ska matte och Stora matte åka och fixa blommor och grönt till vår balkong, som blev städad och försedd med ny svartvit golvmatta igår!

Eftersom det inte går så bra att få bloggen att bli nåbar för alla utan supportkatten Patriks hjälp, så kan vi bara vänta med det, och tar alltså hand om praktiskt trädgårdsarbete med balkongblommor! Husse ska hjälpa till, säger han, vänta bara! Han ska odla bambuskog så vi kan vara djungelkatter, påstår han! På vår 4 kvadratmeters balkong??? Jag är nöjd om jag får lite eget gräs!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Nu ska vi pimpa balkongen! (Och bloggen strular än!)”

 1. Trist att det inte funkar, konstigt nog har vi inga som helst problem att tassa in och det är vi såklart glada för 🙂 Men man kan ju undra varför det konstrar för somliga och inte för andra. Vi har dock märkt att en kommentar vi skrev om Majtas lyckliga hemkomst syns för oss men förmodligen inte för er för den ligger ”på vänt” hela tiden. Mystiskt….
  Vi håller tassar och tummar för att strulet ska sluta och för att balkongen ska bli både vacker och tassvänlig 🙂
  Kramar och tassklappar

  1. Mjau vår balkong blev rena drömstället nu – ny golvmatta, massor av växter och stilig snygg vattenskål. Nu fattas bara en nätt nätgardin som kan skugga åt oss de hetaste dagarna. Jag hoppas att bloggen vill samarbeta snart, så jag kan visa!

   Eftersom vi haft jobb-helg på katthemmet mm så har jag legat efter med att svara kommentarer. Jag hoppas att komma i fatt idag. Men det är ju tusen saker att fixa också – Stora matte fyller i slutet av veckan och jag har inte hittat nån present. Hon ville ju inte ha en levande skatunge t ex…

   Men vi ligger på! *svansdans*
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *