Suck!

Dumma blogg!

Jag skulle visa bilder när jag vaktar en fågelunge och när jag inviger min nya vattenskål på balkongen… Men det går plötsligt inte att lägga upp bilder. Återkommer med det senare då!!!

Nu ska jag vinka av Stora matte som ska åka hem till Mjurre… Krama Landet-katterna från mig! *kurr*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Suck!”

  1. Hälsa Stora matte att hon kramar Mjurre från oss också!
    Hoppas att det går bra med ätandet.
    *nosbuffar*

    1. Mjau, Mjurre är i alla fall just nu pigg och nöjd – han är ute så mycket han kan, och solar vid sin spireabuske… *kurr*
      NosPuss WIkki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *